LÉTO V NÁRUČÍ PŘÍRODY

Blíží se čas teplých dní, kdy s radostí trávíme čas venku až do pozdního večera.
Pomalu ale jistě přichází léto a s ním příjemná setkání s rodinou a přáteli. A možná rádi trávíte čas v zahradě nebo na terase
jen tak, s knihou v ruce nebo dobrým drinkem. Ať už o samotě, ve dvojici nebo ve větší společnosti, proměňte takové chvíle
v nezapomenutelný zážitek.

Zapomeňte na stereotypy, nechte se unést kouzlem přírody a připravte krásné stolování venku v zahradě. Naše lněné ubrusy
vás potěší svojí přírodní krásou a jedinečnou kvalitou. Dovolte přírodě vytvořit dokonalou atmosféru se všemi barvami a vůněmi.
Ať sluneční paprsky hladí vaši pokožku, větřík roznáší vůni jídla a čerstvý vzduch vyléčí vaši duši.

Upečte chutný koláček, prostřete na stůl náš lněný ubrus Natur Style z nebarveného přírodního lnu a pozvěte své hosty na skvělou ochutnávku. Potěšíte nejen jejich chuťové pohárky, ale postaráte se také o skvělý vizuální zážitek. Krása lnu nejlépe vynikne na denním světle.

Chystáte soukromou, zahradní párty pro více hostů a toužíte po elegantní a luxusní atmosféře? Vybrete si náš lněný ubrus Grey Eminence v dech beroucí tmavě šedé barvě. Věřte, že vaši hosté budou nadšeni. A nezapomeňte na kytici lučních květin. Ta na stole nesmí chybět.

Možná máte odvážnější plány a plánujte malou zahradní svatbu, nebo jinou rodinnou událost. Pro takovou příležitost je ideální bílý lněný ubrus Sensual White. Ten vytvoří slavnostní atmosféru a v zahradě plné zeleně bude úžasně zářit.

Všechny tři nové ubrusy, které jsme přidali do nabídky jsou kulaté a v rozměrech od 100 cm až po 270 cm. Věřím, že jsme potěšili mnoho z vás, kteří nemohou najít kvalitní kulatý ubrus v dostatečné velikosti. Samozřejmě, pokud toužíte po jednom z ubrusů ve čtvercovém nebo obdélníkovém tvaru, napište nám. Rádi Vám ušijeme menší nebo maxi ubrus na váš stůl.