DOVOLTE BARVÁM OSVĚŽIT VÁŠ DOMOV

S blížícím se koncem zimy stále častěji saháme po barvách. Změny lze spatřit na oblečení, když vyměníme tmavé, teplé bundy za lehké, vzdušné kabátky v pastelových barvách a s radostí vyrážíme do ulic zalitých paprsky jarního sluníčka.

My ženy máme najednou obrovskou chuť pořídit si jen tak kytičku květin, abychom zpestřili společné chvíle za stolem. A víme, že k vynikajícímu jídlu, které naši milovaní tak zbožňují, patří také vkusně a lákavě prostřený stůl.
Proto jsme v naší dilničce s radostí vytvořili novou, elegantní a hlavně svěží sadu pro vaše pohádkové stolování.

K výrobě tohoto setu nás inspirovala Martina, máme pěti dětí, která miluje chvíle v kuchyni a s velkou radostí vaří a peče chutné pokrmy od výmyslu světa. Martina si vyskládala kousky z naší nabídky, barevně sladila a co v nabídce chybělo, to jsme my navrhli a ušili.
Z této milé spolupráce vznikl krásný, lněný set pro stolování jako z pohádky.

A proč jsem na začátku psala o barvách?
Právě proto, že tento set si umíte přizpůsobit podle vlastních potřeb a vkusu. Základní sada se skládá z běhounu, kulatých prostírání a pouzder na příbor v přírodním provedení. Zde byl použit přírodní, nebarvený len vyšší gramáže s bavlněnými třásněmi.

Ubrus a ubrousky jsou barevné. Martina si zvolila barvu, kterou jsme my pojmenovali mořská zelená. A výsledek vypadá božsky.
No a skvělé na tom je, že úžasně bude vypadat také v jakékoli jiné barvě. Ať už zvolíte růžovou nebo fialovou barvu ubrusu a ubrousků, vaše stolování bude svěží a pohádkově krásné.

Dovolte tedy barvám, aby osvěžili váš domov a navodily jarní náladu. Už teď se těším na vaše barevné kreace.