ZAŽIJTE DOTEK PŘÍRODY

 

Není nic příjemnějšího, než osvěžit unavené tělo krátkou sprchou. Voda dodá pokožce stracenou pružnost, hydratuje ji a překrví.
Ideální je, pokud se překonáte a osvěžíte se vlažnou až mírně studenou vodou.

A co taková rýchlá koupel v horském potůčku během teplých dnů? Už jste to zkusili?

Věřte mi, je to požitek pro tělo ale i pro smysly. Zaposlouchejte sa do zvuků přírody a nadýchejte se svěžího horského vzduchu.
Chladná voda tělo vzpruží a pozitívně naladí. Dovolte přírodě vyléčit bolavé srdíčko a vykouzlit úsměv na tváři.

Vím o čem píšu. Vyzkoušeli jsme si to v jedno slunečné, sobotní ráno na vlastní kůži. Vybrali jsme se hledat krásná zákoutí, abychom jsme mohli nafotit naše nové, koupelnové doplňky v svěží mentolové barvě. Barva nových ručníků, osušek ale i županu je neskutečně osvěžující. Překrásně zapadla do přírodní scenérie se zurčícím potůčkem a rostlinstvem, které začíná hýřit všemi odstíny zelené.
Ten pohled na probouzejíci se přírodu je ohromující a zároveň tak uklidňující.

Zažijte i vy dotek přírody. Nemusíte proto hned utíkat někam ven a hledat horský potůček. Stačí, když si dopřejete osvěžení v sprše, nastavíte studenější vodu a chvíli vydržíte stát v chladném vodním objetí.

Potom se už jen otřete do naší nové, lněně bavlněné osušky, která tělo rychle zbaví chladných kapek vody a díky svým peelingovým účinkům odstrání z pokožky odumřeté částečky kůže.

A za odměnu, že jste to v té chladné vodě zvládli se zahřejte v našem pohodlném županu a zrelaxujte v heboučkém lněném  povlečení z nejnovější, svěží kolekce Perfect Happiness.