LÁSKOU PROVONĚNÝ ÚNOR

Měsíc Únor je znám tím, že mnozí zamilovaní slaví svátek sv. Vylentýna. Proto únor nazýváme také měsícem zamilovaných. Tento svátek slaví převážně páry, které si vyznávají lásku v různých podobách. Objetím, vášnivým polibkem, kytičkou květin nebo i chutným jídlem.

A velmi často jsou tyto projevy lásky spojeny do jednoho, krásného, láskou provoněného dne, který vrcholí slavnostní večeří při svíčkách. Příprava sváteční večeře je většinou v rukou žen. Ale určitě se najdou i mnozí muži, kteří rádi překvapí své něžné polovičky.

My jsme si na měsíc Únor pro vás vybrali několik lněných výrobků z naší dílny. A jsme přesvědčeni, že vám mohou tyto krásné chvíle zpříjemnit a zpestřit. Zvolili jsme svěží barvu v podobě pudrové růžové, která je u našich zákaznic velmi žádaná. Jsme si jisti, že námi vybrané zboží ve vás vyvolá touhu vykouzlit nezapomenutelný a láskou provoněný den.

Ti, kteří jste jestě nenašli lásku svého života, nebo z jakéhokoli důvodu partnera nemáte, nezoufejte. Láska má mnoho podob. Jen je třeba ji rozdávat, ale i přijímat. Dopřejte si společné chvíle v přítomnosti dobrých přátel, dětí, rodičů nebo milovaného zvířátka. Hlavní je, abychom co nejčastěji zažívali ten hřejivý pocit na srdíčku.