KRÁSA JE UKRYTA V DETAILECH

Žijeme v extrémně rychlé době. Často děláme i několik věcí najednou. Máme pocit, že nás tlačí čas.
I při nakupování spěcháme a nevěnujeme pozornost důležitým detailům.
Často si jako první všímáme ceny. Je to jeden z důležitých faktorů, ale zdaleka ne ten nejdůležitější.
Jsem si jistá, že každý z nás se už nechal zmást nízkou cenou výrobku. Když nám konečně přišel domů, zažili jsme zklamání a výrobek jsme vrátili, nebo odložili do skříně a nikdy víc jej nevybrali.

Pokud toužíte po pěkném doplňku pro vaše útulné bydlení a očekáváte, že vám bude dlouho dělat radost, nemůžete jeho výběr podcenit. Neřiďte se pouze "výhodnou" cenou a líbivým obrázkem. Věnujte svou pozornost detailům.

Pozorně  si přečtěte popis k výrobku. Pokud v něm nenajdete vše co vás zajímá, zkuste napsat nebo zavolat prodejci a ptejte se. Už na základě jeho odpovědi můžete zjistit, jestli vybíráte na tom správném místě.

Navíc každý výrobek by měl být nafocen i detailněji. Abyste mohli vidět jeho zpracování, jako například šití.

A nezapomínejte na to, že kvalita je i adekvatně ohodnocena. Proto pokud je vaším jediným, důležitým faktorem pro koupi cena, může se snadno stát, že budete v konečném důsledku zklamáni.

Pod slovenskou značkou Shabby Romantic tvoříme výrobky, které splňují nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Kvalita je u nás na prvním místě. Ať už je to materiál, ze kterého naše zboží navrhujeme a šijeme, tak i zpracování, prezentace a balení potěší oko i srdce každého zákazníka.

No a koupí náš zájem o zákazníky nekončí. V případě otázek jsme vám k dispozici. Rádi poradíme, vysvětlíme, zodpovíme vaše dotazy. Zpětná vazba od vás je pro nás nesmírně důležitá. Díky tomu se můžeme neustále zlepšovat a přizpůsobovat vašim potřebám.

A nezapomínejte, krása je ukrytá v detailech. Vyplatí se věnovat jim pozornost.