ROZKOŠNÉ ZÁSTĚRKY PRO KREATÍVNÍ HOSPODYŇKY

Když jsem byla maldší, práce v domácnosti nebo záhradě mi "nevoněli".
Neuměla jsem pochopit, jak může ženě udělat radost dárek v podobě zástěrky.
A kdybych tehdy nějakou dostala, tak bych se snad urazila.

Ale časem člověk změní názor. A stalo se to i mně. Pár krát jsem se musela pousmát, když jsem sa přichytila při tom, že si na internetu prohlížím prkénka na krájení, nebo kuchyňské nože. Dokonce jsem si letos koupila k narozeninám rýčovací vidle. Radost mi udělal i nový vertikutátor a sekačka, které jsou mými mazlíčky. Asi jsem divná :-)

Ale chtěla jsem hlavně říci, že dnes bych se už zástěrce potěšila i já.
Mně ji síce nikdo nekoupí, neboť však nač také?
"Vždyť si ji uši" řekli by mi doma.
Ale já si ji stejně neušiju, protože to znáte. Obuvník chodí bosý, krejčí nahý ...
Tak deru ty, které mám doma a v práci navrhuji zástěrky pro vás. Takové, jaké se mi líbí, jaké bych si koupila i já.

Zástěrka je skvělá věc. Nejenže zabrání tomu, abychom se ušpinili, ale když  má kapsy, tak si do nich během domácích prací můžeme ukrýt pár potřebných pomůcek. Vždy se najde něco, co da kapsy na chvíli potřebujeme odložit.

No a tentokrát jsem měla chuť navrhnout zástěrky barevné, samozřejmě praktické a vhodné pro různé činnosti.

Třeba tuto zářivou, zeleno růžovou jsem věnovala všem vám, které rády experimetujete v kuchyni, připravujete chutná jídla pro své hosty a neskutečně vás to baví. I proto jsem tuto zástěrku pojmenovala "Inventive Cook" vynalézavá kuchařka.

Pro ty z vás, které rády vypékají a vymýšlejí chutné, sladké zákusky, koláčky a jiné dobrůtky máme růžově žlutou zástěrku Madam Macaroon. Věřím, že při pohledu na ni jste dostali chuť něco výborného upéct.

Ale zástěrku můžete využít i jinde než v kuchyni. Pokud jsou vaší srdcovkou kvítky, s láskou se o ně staráte, přesazujete je, nebo aranžujete květinové dekorace, které zútulní vaše bydlení, určite si oblečte zástěrku "Adorable Gardener" rozkošná zahradnice ve fialově mintové kombinaci.

Ke každé zástěrce si můžete pořídit kuchyňskou chňapku nebo utěrku, které budou spolu barevně ladit. Dokonce si můžete navrhnout svoji vlastní barevnou kombinaci. Barevných lnů máme v nabídce víc než dost. Buďte tedy kreativní ve svých oblíbených barvách. Stačí, když nám napíšete a vaši originální zástěrku vám s radostí ušijeme.

Skvělou atmosféru zachytila fotoaparátem moje šikovná dcera Izabela. Myslím, že focení už můžu svěřit do jejích rukou.
Věřím, že se vám zástěrky líbí.