Děti, to nejcennější co máme

Děti, to nejcennější co máme.

Jaro je již v plném proudu. Tráva se zazelenala, rozkvetly první jarní kytičky, ptáčky štěbetají ostošest,
zvířátka přivádějí na svět své mláďátka. Příroda to má krásné vymyšlené.

Ale ani my lidé nejsme jiní. Jaro nás láká ven z domovů.
Do zahrady, na procházky, najednou máme chuť začít něco nového. Takto funguje koloběh života.
Všechno má svůj začátek i konec.

Dovolím si tvrdit, že nejkrásnější událostí v životě je příchod malého človíčka na svět.
Ten malý, uplakaný uzlíček štěstí má tak velkou moc, že nám od základů změní celý život.
Najednou dává zcela jiný smysl. Pocit odpovědnosti, strachu o zdraví naše i našich potomků, euforie štěstí ...
Není se co divit. Vše se točí už jen kolem dětí.

Tak jako ve zvířecím světě se maminka ovečka stará o své jehňátko, chrání ho a krmí, stejně se my rodiče s láskou staráme o naše děti. Aby z nich vyrostli úspěšní, samostatní a hlavně zdraví lidé.

I já jsem mámou dvou dětí. A vím, že nejdůležitější věcí na světě je pro mě jejich zdraví.
Ostatní už přijde samo, když se budou snažit a budou chtít.

A na to, aby naše děti od narození vyrůstaly ve zdravém prostředí, nestačí jen zdravá, vyvážená strava a pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu, ale důležitým faktorem pro naše zdraví je i kvalitní a vydatný spánek.

Jak již jistě tušíte, na to abychom dětem toto zajistili, je důležité, abychom jim dopřáli luxus v podobě ložního prádla z čistě přírodních materiálů.

Tím nejideálnějším materiálem pro zdravý spánek je přece len. Mnohé maminky bojují s různými alergiemi nebo Atopickými exémy, které dráždí dětskou pokožku. A to nejhorší co mohou udělat je, nechat děťátko spát v peřinách ze syntetických materiálů. Ty jsou sice levné, ale stav pokožky ještě zhoršují. Naopak, len je přímo ideální pro lidi s takovými problémy. Velmi dobře víme, že alergie či atopie jsou společníky na celý život. A můžeme nimi začít trpět kdykoliv během našeho života. Tak proč nezajistit našim dětem již od útlého dětství zdravé prostředí.

My máme pro Vás řešení jak předcházet zdravotním problémům nebo zmírnit nepříjemné stavy u dětí ale i u dospělých, které zažívá každý takto postižený člověk.

V nabídce již máme povlečení i plachty ze 100% přírodního lnu v klasických rozměrech. Teď jsem se rozhodla Vám nabídnout povlečení i pro Vaše nejmenší poklady.

Představuji Vám zářivé, barevné povlečení z měkkoučkého lnu.


Děti milují barvy a proto máte na výběr hned z několika barev, Kotri můžete navzájem kombinovat. Vytvoříte tak veselý, barevný koutek na spaní, který je nejen veselý, ale hlavně splňuje všechny požadavky pro zdravý spánek.

 

Naše povlečení je ušité z lnu nejvyšší kvality. Lněná tkanina je praná a měkčeného. Také je velmi jemná na omak a už se Vám nesrazí. Je tou nejlepší volbou pro lidskou pokožku.

 

Chraňme si to, co je nám nejdražší.
Naše zdraví.

Stále váháte?
Máte otázky?
Přečtěte si článek o tom, jaké vlastnosti a účinky má len.